Top 3 apps om af te vallen

Er is een rechtvaardiging dat dit de eerste dodelijke zonde zal zijn. Het heeft meer begaan dan alle extra hoofdzonden bij elkaar. Individuen hebben de neiging het gevoel te hebben dat alle ontwikkelaars hetzelfde zijn, dus de kosten worden de belangrijkste bepalende factor bij het aannemen van wie ze aannemen. Het is een grote fout, en ik mensen kiezen keer op keer voor deze fout.

Het probleem is: hoe ga je verder met het schrijven van een app? Tylky Wat heb je eigenlijk precies nodig voordat je aan de slag gaat met app-ontwikkeling? Welnu, dat is waar dit artikel het mogelijk zal maken. Ik geef je tien dingen die je nodig hebt voordat je begint met het schrijven van je Apple-app. Of je nu wel of niet nog nooit inhoud voor een mobiel apparaat hebt ontwikkeld, of als je nieuw bent in de softwareontwikkeling, je moet je ervan bewust zijn dat het leren van iPhone-ontwikkeling als een leuk en lonend gevoel kan worden beschouwd.

De meeste app-ontwikkelaars weten niet hoe ze een mobiele app distribueren. Ze begrijpen ook niet de juiste manier om de grote zoekmachines te gebruiken, zodat uw gebruikers uw website gemakkelijk kunnen vinden. Optimaliseer uw website en App Store-kopie zodat u meteen gevonden wordt. Had ik al GRATIS gezegd?

Bekijk forums gerelateerd aan iPhone-ontwikkeling. Meestal bieden ze secties aan waarmee mensen vacatures kunnen plaatsen of misschien kunnen ontwikkelaars hun account delen. Dit zou een uitstekende manier kunnen zijn om een ​​ontwikkelaar te zoeken die meestal bereid is om resultaten te behalen voor een fractie van een substantieel deel van een fulltime ontwikkelingsbedrijf aan huis.

Denk maar eens na over uw verdienpotentieel als u leert hoe u een app voor de iPhone kunt maken die echt positieve recensies heeft. De lucht is de limiet, gebaseerd op uw creativiteit en hoe u ervoor kunt kiezen om de app voor het ontwikkelen van mobiele apps te verbeteren. Het kan worden gebruikt op iPhones en iPads over de hele wereld. Mogelijk kunt u de app zelfs verkopen aan een groter bedrijf dat deze voor unieke privédoeleinden volledig wil gebruiken.

Stanza – Het kan een app van Amazon zijn en gratis voor uw boekenliefhebber. Stanza heeft toegang tot meer dan 50.000 e-boeken. Kan onderdeel zijn van “Gutenberg en feedbooks”-projecten. Net als bij een echt boek kun je zeker je vinger gebruiken om de pagina om te slaan.

Wi-Fi Finder: Kun je niet zonder internet, maar weet je niet zeker of het veilig is om je telefoon te gebruiken om de get te bekijken? Dan is deze app speciaal voor jou gemaakt! Helpt u bij het vinden van de dichtstbijzijnde Wi-Fi-locatie. U kunt de informatie ook downloaden en later opslaan. En dat is nog niet alles: het vertelt je ook of de wifi-zone gratis is of dat je voor het product moet betalen.

Als je een smartphone en een paar vrienden krijgt om deze mee te gebruiken, doe het dan. In de korte tijd bleek dat het al snel de beste app voor videoconferenties werd.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.