Hoe straatverlichting op zonne-energie kan helpen kosten te besparen

Of u nu van plan bent een bepaald gebied in uw buurt te verlichten of uw huidige verlichting op zonne-energie wilt upgraden, verlichting op zonne-energie biedt een kosteneffectiever alternatief voor typische verlichting op netvoeding. Hier zijn enkele manieren waarop straatlantaarns op zonne-energie u kunnen helpen geld te besparen.

  1. Het gebruikt zonne-energie. Dit is waarschijnlijk de zekerste manier waarop straatlantaarns op zonne-energie u kunnen helpen geld te besparen. Aangezien de energie die wordt gebruikt om de lampen van stroom te voorzien, afkomstig is van de zon, zijn ze praktisch gratis, in tegenstelling tot conventionele lampen die op netstroom werken en die na verloop van tijd hoge elektriciteitsrekeningen met zich meebrengen. Bij zonnestraat Iplux verlichting betaalt u voor aanschaf, installatie en regulier onderhoud, geen dure stroom. Dit kan u duizenden dollars besparen, vooral naarmate u het langer gebruikt.
  2. Eenvoudig te installeren. Omdat de lampen niet op het elektriciteitsnet hoeven te worden aangesloten, is er geen arbeidsintensief en tijdrovend graafwerk nodig om deze lampen te installeren. Het meeste werk is geconcentreerd in een kleiner gebied, zodat de installatie sneller kan worden uitgevoerd en er wordt bespaard op arbeids- en materiaalkosten. Bovendien veroorzaakt het proces minimale overlast, dus uw buren en bedrijven die daar gevestigd zijn, zullen het op prijs stellen. Dit is anders dan hoofdstroomverlichting waarbij trottoirs moeten worden afgebroken en opnieuw moeten worden opgebouwd wanneer kabels worden gelegd en lantaarnpalen worden opgericht.
  3. Bij gebruik met LED heeft het een lange levensduur en is het milieuvriendelijk. Straatlantaarns op zonne-energie zijn milieuvriendelijk. Kiest u echter voor verlichting waarbij gebruik wordt gemaakt van LED in plaats van natriumlampen, die vaak in bestaande straatverlichting worden gebruikt, dan kunt u nog een stap verder gaan in milieuvriendelijkheid. LED’s bevatten ook geen kwik, wat schadelijk kan zijn voor het milieu. LED’s gaan ook langer mee dan andere soorten gloeilampen en geven helderder licht terwijl ze minder stroom verbruiken.

In het begin kunnen de initiële kosten van het kopen en installeren van straatlantaarns op zonne-energie onbetaalbaar klinken. Na verloop van tijd zul je echter beseffen dat het je echt helpt om veel geld te besparen. Zeker als je bedenkt dat je niet meer hoeft te betalen voor stroom omdat deze gebruik maakt van gratis en schone stroom.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe straatlantaarns op zonne-energie en LED-verlichting op zonne-energie u kunnen helpen aanzienlijke kosten te besparen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.