De bevindingen van Home STD Test Kits zijn betrouwbaar

Voor veel mensen is het idee om getest te worden op SOA’s beangstigend. Zelfs de meest zelfverzekerde onder hen vindt het idee dat er een lang uitstrijkje moet worden gelegd op een uiterst gevoelige plek (dit is geen normale testprocedure meer), omdat het geheel veel schaamtegevoelens heeft met seksualiteit. Er zijn echter weinig dingen in ons leven die crucialer zijn voor zowel ons onmiddellijke comfort als onze gezondheid op lange termijn dan routinematige SOA-tests. Gelukkig is het nu eenvoudiger en comfortabeler om jezelf of een geliefde te screenen door middel van een soa test thuis kopen. Dankzij de aanbieders van thuistestkits die op de markt verkrijgbaar zijn. Een van de beste methoden om er zeker van te zijn dat je een naaste partner niet besmet is om routinematig te testen, en als zij hetzelfde doen, ben je nog veiliger.

50% van de mensen heeft een SOA tegen de tijd dat ze 25 zijn. Hoewel verwacht wordt dat de helft van de 20 miljoen personen die dit jaar een SOA hebben, jonger dan 25 jaar zal zijn, betekent dit ook dat ongeveer 10 miljoen van hen ouder dan 25 jaar zullen zijn. Testen is belangrijk als je seksueel actief bent, ongeacht je leeftijd. Helaas neemt de wereldwijde prevalentie van verschillende SOA’s merkbaar toe.

U kunt een behandeling beginnen zodra u zich ervan bewust wordt dat u besmet bent. Vroegtijdige opsporing van een SOA verhoogt de kans dat de behandeling effectief zal zijn, zoals bij veel infecties het geval is. Trichomonas test kopen en andere SOA kits voor thuis. omdat langdurige detectie van een infectie de behandeling moeilijker en ingewikkelder maakt, en de kans op genezing drastisch afneemt.

Zijn testkits voor SOA’s thuis betrouwbaar?

Ja, ze zijn vrij nauwkeurig. Het is niet verwonderlijk dat thuistestapparatuur even nauwkeurig is als de tests die artsen tijdens een doorsnee bezoek aanvragen, omdat de tests worden gemaakt en geëvalueerd door erkende diagnostische laboratoria. Sommige thuistests kunnen zelfs nauwkeurigere resultaten opleveren als u zich precies aan de instructies houdt. Dezelfde methoden van gegevensverzameling worden gebruikt voor thuisonderzoeken. Monsters voor thuistests worden in dezelfde soort laboratoria behandeld als die voor tests in het laboratorium, en ze moeten aan dezelfde strenge kwaliteitseisen voldoen.

Conclusie

Testkits voor SOA’s thuis zijn betrouwbaar en nauwkeurig als ze correct worden gebruikt. Dit kan een spelbreker zijn voor mensen die thuis in alle privacy op SOA’s willen testen.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.